ln2Reading

Book2Come 

De letters en woorden hebben hun vlucht genomen... het langverwachte boek staat op het punt uitgegeven te worden, woohooh!!

Heb je ooit de film Daylight (1996) gezien met Sylvester Stallone? De film vertelt het verhaal van mensen die door ontploffingen vastzitten in een tunnel onder de Hudson Rivier en uiteindelijk weten vrij te komen door op een heel andere manier te werk te gaan dan men logischerwijze zou denken. 
Deze film is me steeds bijgebleven. Ik kan niet precies zeggen wat me daar zo in triggert maar ooit zei iemand me dat ik al van jongs af aan bepaalde dingen in mijn leven op een geheel eigen manier aanpak, een manier die telkens anders is dan wat andere mensen zouden doen. Misschien heeft het daar onbewust wel mee te maken.

'Wat ik uit die hele periode heb geleerd, ligt mee aan de basis van waar ik nu sta, zowel als mental coach als op persoonlijk vlak.'

Het boek dat ik heb geschreven, zou je in zekere zin ook kunnen vergelijken met het vastzitten in een tunnel en de uitweg die ik zelf op een totaal andere plek heb gevonden, geheel op mijn eigen manier.
Een spel van mentale tegenslagen, afgewisseld met af en toe toch het licht in de duisternis zien, het oplopen van PTSS (posttraumatisch stress syndroom) en de effecten van het geestelijke en lichamelijke proces om daar op een leefbare manier mee om te gaan. Het is een verhaal over veerkracht creëren en toepassen in een periode waarin ik me gedreven blijf inzetten ondanks dat ik in een opzegperiode zit bij de werkgever waar ik professioneel ben 'opgegroeid', alsook het zoeken en vinden van het ultieme puzzelstukje om mijn uitweg uit die donkere tunnel te vinden: "Waarom heb ik de terroristische bomaanslag van 22 maart 2016 op de luchthaven van Zaventem, de plek waar ik toen nog aan het werk was, meegemaakt?". Daarbovenop eist mijn sport ook een belangrijke plek op, met de voorbereiding voor deelname aan het WK wielrennen Gran Fondo. 
Wat ik uit die hele periode heb geleerd, ligt mee aan de basis van waar ik nu sta, zowel als mental coach als op persoonlijk vlak.

Het is een verhaal dat stond te popelen om verteld te worden en vooral één waar iedereen iets kan aan hebben. Niet enkel voor het pure leesplezier maar ook door een onderliggende boodschap en de aanzetten die gegeven worden om over jezelf na te denken: in de situaties die worden beschreven, hoe zou jij reageren wanneer je iets dergelijks zou overkomen? En wat kan dat dan verder betekenen?
Wie weet vind je er verder nog wel iets in dat je kan helpen met hetgeen waarmee jij worstelt. Het maakt mij alvast wel nieuwsgierig.

De titel hou ik nog even als verrassing en terwijl ik me verder stort op het proces om dit boek volgens de vooropgestelde planning uit te brengen, heb jij hier al wel de kans om je interesse te tonen en je exemplaar (of dat van je partner, je buur, je oma,...) geheel vrijblijvend te reserveren. Betalen hoeft nog niet, de prijs is trouwens nog niet bepaald. Van zodra we korter tegen de maand juli komen - ja, ja, juli 2021 is de maand waarop die staat gepland om uit te komen - krijg je een mail met verdere informatie en kan je je reservatie al dan niet bevestigen. Spannend!

Psst... deel deze pagina gerust met iedereen die hier interesse in zou kunnen hebben, je doet er hen mogelijk ook een plezier mee ;-)