Business coaching

Wil je de leidinggevenden in jouw bedrijf ondersteunen in hun drive of in de blokkages waar ze tegenaan lopen? Geef hen de mentale flexibiliteit om naar wens te presteren en laat hen groeien op hun pad!

En dat is waarom je hier bent, niet? Wees welkom :-)

Bij business coaching gaan we aan de slag met jouw leidinggevenden (van teamleaders tot en met het middenkader) om hen te begeleiden:

- hun stress naar een hanteerbaar niveau te halen
- hun doelen te bereiken op een haalbare wijze
- sterker in hun schoenen te staan
- communicatief vaardig(er) te zijn
- zich meer of opnieuw betrokken te laten voelen bij de werking van het bedrijf
- ...

Iedereen is uniek

Elke mens, elke werknemer is uniek. Dus waarom zou je de begeleiding dan niet uniek maken? Het geeft een absolute meerwaarde en net diegenen die het het hardst nodig hebben, hebben er het meeste baat bij, zowel op korte als lange termijn! 

In2Mental richt zich specifiek op deze nichemarkt: 1-op-1 coaching van werknemers.

Wens je toch eerder een groepsgebeuren in te lassen? Wat denk je van :
- Assertiviteitstraining
- TRE®, spanningsreducerende oefeningen. Ideaal om stress een halt toe te roepen. 

Meer weten? Contacteer me vrijblijvend voor verdere informatie.


Een eerste overleg is steeds vrijblijvend en gratis.
Tarieven op aanvraag.

Missie

Het is de missie van In2Mental om werknemers te ondersteunen in hun drive om te presteren op de werkvloer en daarbij aanlopen tegen bepaalde spanningen, innerlijke weerstanden of mentale blokkages. Zo voelen ze zich weer meer betrokken bij hun werk en neemt de kans op stress en (langdurig) ziekteverzuim af.

Preventiemaatregelen

In2Mental werkt zowel preventief als naar re-integratie toe waardoor er wordt voldaan aan de preventiemaatregelen die betrekking hebben op de psychosociale risico's op het werk.

Overtuigd van de meerwaarde?

Samenwerking met ...

Samenwerkingen zijn er om elkaar te versterken en dat is precies waar In2Mental voor staat. 

Ben je op zoek naar leuke bedrijfsuitstappen die je à la carte kan samenstellen én daarbij ook In2Mental kan uitnodigen om deze dag voor jou bedrijf mee te begeleiden en op te vrolijken?

Kijk dan zeker eens bij Autobussen Cannaerts, waar je een ruim assortiment vindt naar Belgische bestemmingen, vol emotie, expertise en enthousiasme van lokale ondernemers.


Plannen zijn gesmeed om TRE® groepssessies te houden in Conventus Co-working spaces in hartje Mechelen. Gezien de huidige pandemie blijven ze nog even in de koelkast zitten tot wanneer alles weer veilig kan verlopen voor iedereen. Ondertussen, hou je gezond!

Reeds tevreden klanten...