Business programma

Wil je de leidinggevenden in jouw bedrijf ondersteunen in hun drive of in de blokkages waar ze tegenaan lopen? Geef hen de mentale flexibiliteit om naar wens te presteren en laat hen groeien op hun pad!

En dat is waarom je hier bent, niet? Wees welkom :-)

Bij business coaching gaan we aan de slag met jouw leidinggevenden (van teamleaders tot en met het middenkader) om hen te begeleiden:

- hun stress naar een hanteerbaar niveau te halen
- hun doelen te bereiken op een haalbare wijze
- sterker in hun schoenen te staan
- communicatief vaardig(er) te zijn
- zich meer of opnieuw betrokken te laten voelen bij de
  werking van het bedrijf
- ...

Iedereen is uniek

Elke mens, elke werknemer is uniek. Dus waarom zou je de begeleiding dan niet uniek maken? Het geeft een absolute meerwaarde en net diegenen die het het hardst nodig hebben, hebben er het meeste baat bij, zowel op korte als lange termijn! 

In2Mental richt zich specifiek naar leidinggevenden (van teamleaders tot en met het middenkader) want zij hebben de drive en de wil om ervoor te gaan. Ze hebben een stap hogerop gezet om hun ambitie waar te maken en willen leren om hun team te leiden alsook tegemoet te komen aan de targets die ze moeten halen. We kunnen dit alleen maar toejuichen en hen ondersteunen in hun weg om de best mogelijke versie van zichzelf in hun functie te zijn.

Praktisch  

Het business programma bij In2Mental komt tegemoet aan de noden van het bedrijf waarbij de werknemer steeds op de eerste plaats staat. Je hebt de keuze uit of kan een combinatie doen van:

- Individuele coaching, om zichzelf volledig te ontplooien in actuele situaties
- TRE® workshop of programma, ideaal om stress een halt toe te roepen
- Anti-stress dag, begrip krijgen rond stress en workshop met oefeningen
- MBTI® workshop of programma, zichzelf en anderen beter leren begrijpen
- Assertiviteitsworkshop of -training, ideaal om het juiste zelfvertrouwen te kweken

Meer weten? Contacteer me vrijblijvend voor verdere informatie.

Missie

Het is de missie van In2Mental om leidinggevenden te ondersteunen in hun drive om te presteren op de werkvloer en daarbij aanlopen tegen bepaalde spanningen, innerlijke weerstanden of mentale blokkages. Zo voelen ze zich weer meer betrokken bij hun werk en neemt de kans op stress en (langdurig) ziekteverzuim af.

Preventiemaatregelen

In2Mental werkt zowel preventief als naar re-integratie toe waardoor er wordt voldaan aan de preventiemaatregelen die betrekking hebben op de psychosociale risico's op het werk.

Overtuigd van de meerwaarde?

Samenwerking met ...

Samenwerkingen zijn er om elkaar te versterken en dat is precies waar In2Mental voor staat. 

Ben je op zoek naar leuke bedrijfsuitstappen die je à la carte kan samenstellen én daarbij ook In2Mental kan uitnodigen om deze dag voor jou bedrijf mee te begeleiden en op te vrolijken?

Kijk dan zeker eens bij Autobussen Cannaerts, waar je een ruim assortiment vindt naar Belgische bestemmingen, vol emotie, expertise en enthousiasme van lokale ondernemers.


Plannen zijn gesmeed om TRE® groepssessies te houden in Conventus Co-working spaces in hartje Mechelen. Gezien de huidige pandemie blijven ze nog even in de koelkast zitten tot wanneer alles weer veilig kan verlopen voor iedereen. Ondertussen, hou je gezond!

Recensies

Anoniem

Overheidsbedrijf

"In2Mental staat garant voor een persoonlijke begeleiding op maat naargelang je noden en behoeftes. Ine weet spitsvondig een aantal dingen in vraag te stellen waarna je zelf tot een ander, beter en nieuw antwoord komt dan bij je gewoonlijk functioneren. Net omdat je zelf tot bepaalde inzichten komt, is de stap naar verandering snel gezet. Het enige wat je zelf moet doen is je open stellen, eerlijk zijn met en over jezelf en bereid zijn tot een andere aanpak. Jezelf kwetsbaar opstellen is een teken van kracht."

Steven Van Delm

Pittoors Systems bvba

"Samen met enkele andere mensen volgden we een sessie ontspanningsoefeningen bij Ine van In2Mental. Heel leuke ontspannende oefening waarbij Ine je op een rustige en vriendelijke manier bewust maakt van je 'onderhuidse' spanning. Door middel van oefeningen kom je tot een bepaald punt waarop je lichaam begint te trillen. Het geeft als het ware energie af die zich uit in trillingen. Op het einde van de sessie voel je je helemaal ontspannen en je hoofd voelt terug 'minder zwaar'. Ik raad het iedereen aan die zijn kopje eens wenst leeg te maken. "

Veronique Van de Water

StrateVision.fin BV

"Ine is een en al rust, doch met een menselijk inzicht dat er pil op zit. Niet alleen voel je je super op je gemak, zij houdt de focus op wat belangrijk is en wijst aan wat belangrijk is. Ik heb bij Ine een TRE behandeling gevolgd maar zal haar zeker blijven zien om batterijen te gaan laden, inzichten te krijgen en focus te houden om 1000% te kunnen blijven doen wat ik graag doe; mijn job!"

Egon Michiels

Heindonk

"Dankzij Ine heb ik enkele zeer bruikbare tips aangeleerd om professionele zaken aan te pakken op een wijze die de werkstress tot normale proporties terug brengt."

Reeds tevreden klanten...