Mental coaching : all-in-one!

Bij mental coaching komen verschillende aspecten aan bod: coaching rond stress, assertiviteit, faalangst, frustraties, perfectionisme, concentratie, communicatie en allerhande levensvragen waar je mee zit. Het is net deze overkoepeling dat het zo uniek maakt zodat je niet voor elk verschillend aspect een andere begeleiding dient op te zoeken.

In2Mental gaat hierbij nog een stap verder en combineert de persoonsgebonden mentale aspecten met sportpsychologisch advies, wat een belangrijke meerwaarde betekent voor zowel sporters als niet-sporters.

' Het grootste issue is niet het issue zelf,
wel de manier waarop je ermee omgaat'
Ine Vercammen, In2Mental

Ervaar je dat je op weg bent richting burn out, bore out of depressie? Of heb je deze periode net doorsparteld en ben je bereid om je leven terug op het juiste spoor te zetten? Kom dan zeker eens langs voor mental coaching, je bent er klaar voor!

Wat is sportpsychologisch advies?

In de sport kunnen stress, faalangst, concentratie, en nog zo veel meer, een grote impact hebben op je presteren. 

Sportpsychologisch advies biedt een meerwaarde daar waar het gaat over:

- je doel bereiken
- kunnen omgaan met tegenslagen, blessures, karakter van je medespelers/tegenstanders
- enz.

Wat kan hierin een groot verschil maken?

- o.a. je eigen motivatie, concentratie, manier van leven, gevoelens en emoties

Sportpsychologische coaching kan je begeleiden in het correct inzetten van deze waarden zodat je het beste uit jezelf kan halen!

Wie kan terecht bij In2Mental?


Als coach richt ik me naar adolescenten en volwassenen m.a.w. vanaf ongeveer 12j kan iedereen bij me terecht. Op voorwaarde dat je de ambitie hebt om te bereiken wat je wilt én dat je aanloopt tegen iets dat binnen mijn expertise ligt uiteraard. Twijfel je hieraan? Neem gerust even contact op. Vragen staat vrij :-)

Zowel sporters als niet-sporters zijn welkom. Iedereen geniet van elkaars voordelen die je sterker kunnen maken, ieder op zijn eigen gebied. Het is net die aanvulling die In2Mental onderscheidt van anderen.

Wat is jouw eerste stap?

Heb je beslist dat je graag zaken anders leert aan te pakken? Super!

Hier is je eerste stap: neem vandaag nog contact op met In2Mental voor een vrijblijvend en kort kennismakingsmakingsgesprek (30'). 
Hierin bepalen we jouw doelvraag, ik leg je uit hoe we verder te werk gaan en wat je van mij mag verwachten. Het allerbelangrijkste is om te zien of het 'klikt' tussen ons en of ik wel degelijk de coach ben die je zoekt. Nadien heb jij zelf de keuze of je verder door mij wenst te worden begeleid. Is logisch, niet?

Tarieven

** particulieren **

Kennismakingsgesprek

30min.

€25

Intake- en coachinggesprek, sessie TRE®

60min.

€55

Sportpsychologisch advies

60min.

€55

Gevonden wat je zocht?