ln2Reading

Gedreven door Ambitie

Over mentale vrijheid en veerkracht

€21,50 
(excl. verzending)

Boekdetails
* Datum van publicatie: 01/07/2021
* Auteur: Ine Vercammen
* Uitgeverij: Skribis
* Formaat: 140mm x 220mm
* Aantal bladzijden: 176
* ISBN: 9789463969734

Ingrijpende gebeurtenissen hebben vaak een verregaand effect op ons leven. Tot dat besef kwam Ine Vercammen toen ze na achttien jaar trouwe dienst op de luchthaven haar ontslag kreeg, samen met de paradoxale belofte om toch aan boord te kunnen blijven. Heen en weer gesleurd tussen allerlei emoties en twijfel, zorgden de bomaanslagen van 22 maart 2016 ervoor dat overleven op de werkvloer voor Ine plots ook letterlijk te nemen was.

In Gedreven door Ambitie beschrijft ze hoe deze traumatische ervaringen haar leven in meer dan één richting een wending hebben gegeven, zowel persoonlijk als professioneel. De neerslag van haar verwerkingsproces tracht een antwoord te vinden op de vraag waarom zij - nota bene op de plek waar ze ontslagen was - deze terreurdaad heeft meegemaakt? Maar Ine gaat vooral ook op zoek naar manieren waarop ingrijpende gebeurtenissen zoals deze tot meer mentale vrijheid en veerkracht kunnen leiden.

Aan de hand van dit persoonlijke verhaal, waarin ook wielrennen een belangrijke rol speelt, neemt Ine de menselijke psyche onder de loep en zoekt ze naar verklaringen voor de gedragingen die mensen en sporters stellen.

'Wat ik uit die hele periode heb geleerd, ligt mee aan de basis van waar ik nu sta, zowel als mental coach als op persoonlijk vlak.' - Ine


Hoe bestellen?
1) Vul onderstaande bestelformulier in
2) Schrijf het bedrag over volgens de instructies op het bestelformulier **
3) Van zodra het bestelformulier en de bijhorende betaling zijn ontvangen, volgt de bevestiging in je mailbox
4) Al naargelang je keuze op het bestelformulier, wordt je exemplaar opgestuurd of ligt het klaar voor afhaling

** €4,95 leveringskost is enkel van toepassing voor leveringen binnen België. Voor zendingen naar het buitenland kan deze prijs variëren. Gelieve ons te contacteren op info@in2mental.be voor meer informatie voorafgaand je betaling.

Bestelformulier