STUDIES EN ERVARINGEN

 

Stress, assertiviteit, communicatie en life coaching, gecombineerd met sportpsychologie, zijn zaken waarvoor je bij In2Mental terecht kan.


INE VERCAMMEN

MENTAL COACH - SPORTPSYCHOLOGISCH ADVISEUR


Met een bachelor diploma op zak heb ik al wat strepen verdiend in het bedrijfsleven, op de luchthaven van Zaventem. De spreekwoordelijke ladder omhoog klimmend, heb ik me op elke tree verder ontwikkeld om uiteindelijk te belanden in een leidinggevende functie.

Daar bovenop kwam mijn passie voor sport weer boven drijven: op mijn 34e nam ik de draad opnieuw op en begon ik aan mijn 2e sportieve carrière binnen het wielrennen, een sport die ik reeds goed kende van tijdens mijn school- en studiejaren, waar ik als studente genoot van het statuut van topsportbelofte.

Ondertussen heb ik me bijgeschoold tot mental coach en sportpsychologisch adviseur en begeleid ik op voltijdse basis zowel sporters als niet-sporters om (opnieuw) de betere versie van zichzelf te worden. Stress, assertiviteit, faalangst, concentratie, communicatie, life coaching, perfectionisme en zo veel meer, zijn zaken waarrond ik werk.

Anderen omschrijven me als een vriendelijk, zacht en behulpzaam persoon met een luisterend oor en empathisch vermogen. Ik werk doelgericht en hou vol tot het resultaat is bereikt.

Afkomstig van Mechelen ben ik de liefde gevolgd naar deelgemeente Heffen. Naast mijn eigen praktijk werk ik aan allerlei opdrachten voor verschillende bedrijven en doceer ik binnen mijn eigen expertise aan het Centrum voor Avondonderwijs.

Wees welkom,
Ine 

Recensies

Vincent Van Leemputten

Hofstade

'Ine heeft het in zich. Ze is gedreven, dynamisch en proactief. Ze luistert, analyseert en begeleidt als de beste. Als klant neem je plaats en meteen voel je een aura die rust en bereidwilligheid uitstraalt. Ze legt de dingen in een perspectief dat duidelijk te begrijpen is. 
Ik geloof dat Ine op deze manier het nog ver zal schoppen.'

Anoniem

'In2mental staat garant voor een persoonlijke begeleiding op maat naargelang je noden en behoeftes. Ine weet spitsvondig een aantal dingen in vraag te stellen waarna je zelf tot een ander, beter en nieuw antwoord komt dan bij je gewoonlijk functioneren. Net omdat je zelf tot bepaalde inzichten komt, is de stap naar verandering snel gezet. Het enige wat je zelf moet doen is je open stellen, eerlijk zijn met en over jezelf en bereid zijn tot een andere aanpak. Jezelf kwetsbaar opstellen is een teken van kracht!'

M-R

Antwerpen

'Wat Ine me heeft bijgebracht is het niet zwart-wit bekijken van de dingen maar de harmonie te vinden en steeds toe te passen. Door te leren niet te streng te zijn voor mezelf, de gulden middenweg op te zoeken en te leren loslaten, heb ik mijn doel kunnen bereiken: momenteel weet ik hoe te doseren en heb ik geen gevoel van vraatzucht meer.'

Egon Michiels

Heindonk

'Dankzij Ine heb ik enkele zeer bruikbare tips aangeleerd om professionele zaken aan te pakken op een wijze die de werkstress tot normale proporties terug brengt.'

Katleen P.

Kontich

'Een coach die weet waarover ze praat en veel bagage heeft waar ze vlot kan uitpikken wat ze nodig heeft! Ze geeft een veilig gevoel en haalt het beste in je naar boven!'