Aanbod

Woohooh, top dat je hier eens komt kijken!

Om je ten volle de kans te geven om volle kracht vooruit te gaan en vooral met veel zelfvertrouwen je ambitie na te jagen, werk ik zeer gericht. Wat staat er voor je klaar:

Performance Programma - In2Me

Wil je prestaties kunnen leveren in je sport, op de werkvloer of elders, door middel van het behalen van je vooropgestelde doelen, dan heb je de juiste mindset nodig.

Ik neem je mee in doeltreffende methodes zodat je een stevige mentale basis voor jezelf kan creëren. In dit programma ga je ontdekken wie je écht bent en wat je nodig hebt om die mindset te kunnen aannemen én behouden.

Het Performance Programma – In2Me is geschikt voor zowel topsporters als zaakvoerders en leidinggevenden. 

Release Programma - TRE®

TRE® staat voor Trauma and Stress Releasing Exercises of kortweg Tension Releasing Exercises, spanningsreducerende oefeningen.

Het is een methode die ik je kan (en mag, want gecertificeerd) aanleren zodat je je innerlijke spanningen komende van zowel acute als chronische stress, kan leren lossen. Ook preventief is het een zeer doeltreffende methode.

Ik zet je volledig op weg zodat je er uiteindelijk zelf mee aan de slag kan gaan en dit kan blijven toepassen wanneer je maar wilt. 

Ook zeer nuttig voor sporters.

Ben je enkel op zoek naar iets dat je mentale veerkracht en zelfvertrouwen
kan opkrikken, dan is mogelijk dit iets voor jou:

Assertiviteitstraining

In deze training leer je wat assertiviteit precies is en hoe je dat kan toepassen in je eigen leven. Meer assertiviteit betekent meteen ook meer zelfvertrouwen en da's een plus, toch?

Mentale Boost Challenge

Een online challenge waarbij je gedurende zes weken elke dag een opdracht krijgt om je brein sterker en veerkrachtiger te maken zodat je minder stress en meer mentale energie ervaart!

Weet je niet precies wat het beste bij je past of nog een andere vraag naar begeleiding? 
Contacteer ons gerust voor meer informatie of advies.

Vragen staat vrij :-)