Daar is 'em.. daar is 'em!

16-06-2019

Goal, Goal, Goal!

Ken je Rik De Saedeleer nog, één van de meest legendarische voetbalcommentatoren die België ooit heeft gehad? Hij was er een krak in om de kijkers thuis aandachtig aan de buis gekluisterd te houden. Met zijn geweldig inlevingsvermogen was het alsof je zelf deel uitmaakte van het spel en alleen al door de manier waarop hij het spel in je huiskamer bracht, deed hij eigenhandig je adrenaline stijgen, voetballiefhebber of niet.

Ik besef, het heeft wat langer geduurd dan gepland maar toen deze website in zijn nieuwe plooi lag, kwam er spontaan de titel van deze blog in mij op: 'Daar is 'em.. daar is 'em!' Nog net geen vreugdedansje eraan toegevoegd, wel een leuk voldaan gevoel. Goal, goal, goal! 
Wat een nieuw ontwerp van je website al niet met je kan doen :-)

Meer toepassingen en meer mogelijkheden. Met het oog op de toekomst, heb ik deze website als het ware toekomstbestendig gemaakt. Wat ik er allemaal mee van plan ben, verneem je op tijd en stond. Momenteel ben ik al heel blij met dit nieuwe ontwerp.

Doorzettingsvermogen, dat heb ik hiermee aan mezelf nog maar eens een keer bewezen dat ik dat wel degelijk in me heb. Ik geef toe, af en toe heb ik me ook wel eens schuldig gemaakt aan uitstelgedrag. Achteraf bekeken maakte ik mezelf vaak wijs dat ik geen inspiratie had, iets wat soms wel eens kon zijn, maar als je jezelf er nooit effectief aan zet om te beginnen of iets anders vastneemt om te doen, dan maakt het verder ook niet veel uit of je al dan niet inspiratie hebt, niet? Het komt er simpelweg op aan om tijd in te plannen, je voor te nemen om tijdens die tijd dat te doen wat je wil doen of waar je nog aan dient te werken en laat de rest maar wachten, dat loopt ook niet weg. Hier komt het vaak op aan om een onderscheid te maken tussen wat dringend is en wat belangrijk. Ken jij het onderscheid? Als ik hierover doceer in functie van timemanagement, stel ik vaak vast bij de studenten dat het onderscheid hierin maken, iets is wat niet zo voor de hand liggend is. 

Hopelijk ben je even opgetogen over dit nieuwe ontwerp van website als mezelf!
Ik wens je alvast veel surfplezier en wil je ergens meer informatie over, aarzel zeker niet om me te contacteren.

Tot gauw,
Ine