Is een blog levendig?

28-04-2019

Een nieuwe website... 'Was de vorige dan niet goed genoeg misschien?', hoor ik je al denken.
Jawel hoor, daar gaat het eigenlijk niet om. Het principe binnen coaching is dat iedereen kan groeien en blijven evolueren en dat geldt eveneens voor deze website. Niet meer of niet minder.

Door geregeld eens een evolutie in mijn website te steken, kan ik jullie beter blijven informeren en dat stel ik al meteen door hier een blog op te starten.

'Het principe binnen coaching is dat iedereen kan groeien en blijven evolueren en dat geldt eveneens voor deze website. Niet meer of niet minder. Daarom ook een blog.'

'Een website moet levendig zijn'... ja, ja, allemaal goed en wel, uiteindelijk blijven het wel letters die op een scherm staan en wachten om gelezen te worden.
Een blog wil ook gelezen worden en weet je wat? Een blog ís levendig want daarin kan ik informatie steken die ik graag met je deel of simpelweg vertellen over wat er op mij is afgekomen en hoe ik zelf met bepaalde dingen omga. Zo kan jij er ook iets van opsteken en wil ik jou inspireren en motiveren om te komen tot iets waarvan je dacht dat dat alleen aan anderen is besteed.

En geef toe, jij verandert toch ook geregeld van kledij, niet? Het zou nogal saai zijn moesten we allemaal dag in dag uit dezelfde kledij dragen (en dan ga ik er nog van uit dat je steeds dezelfde kledij koopt en die geregeld wast, en niet steeds dezelfde stuks draagt. Dat zou immers niet bevorderlijk zijn voor ons reukorgaan...). Een nieuwe lay-out voor een website kan dus ook eens geen kwaad. Integendeel, het nodigt uit om te lezen en alles verder te ontdekken.   

Ik wens je veel plezier op deze website en met het lezen van de blogs :-)

Veel liefs,
Ine