Mentale Boost Challenge
In 6 weken naar minder stress en meer mentale energie

In deze online challenge leer je hoe je je brein kan versterken en veerkrachtiger maken want mentale veerkracht geeft je bijzonder interessante voordelen: niet in het minst leer je omgaan met de situatie zoals die zich voordoet (niet hoe je dénkt dat die zich voordoet), je kan je flexibeler opstellen in lastige situaties, bent bereid om knopen door te hakken die voordien moeilijk waren en noem maar op.

Kortom, mentale veerkracht beschermt jezelf tegen (overmatige) stress en doet je actie ondernemen.  

Co-creatie van Veerle Franqui (çava çava!) en Ine Vercammen (In2Mental)

Co-creatie

Op een wandeling tijdens de lockdown van 2020 vroeg Veerle me of ik het zag zitten om met haar een challenge te ontwerpen die een mentale boost kan geven. Uiteraard zag ik dat zitten!
Er volgden nog ettelijke wandelingen, meerdere online overlegmomenten en de challenge was geboren. De eerste reacties van deelnemers waren zeer positief, waarop we nog wat bijschaafden om het een en ander nog verder op punt te zetten, al was dat voornamelijk op technisch vlak. 
Lees verder waarover de Mentale Boost Challenge precies gaat. Wie weet is dit wel waar je naar op zoek bent!

Voor wie is deze challenge?

  • je bent heel gedreven en je verliest jezelf daardoor vaak in 'de veelheid' der dingen;
  • je zegt vaak dat je het druk-druk-druk hebt, maar je schiet niet in actie met de zaken die jou echt vooruit kunnen helpen;
  • je snakt naar meer rust, maar je hoofd blijft koppig doorwerken;
  • je wilt niet meer op alle verzoeken van anderen of zelfs aanvragen van klanten 'ja' zeggen en met 'nee' zeggen heb je het moeilijk;
  • ...

Modules van de Mentale Boost Challenge

Gedurende zes weken gaan we chronologisch te werk met achtereenvolgens volgende modules:

Module 1
Zintuigen

Hoe we de wereld rondom ons ervaren, hangt af van wat er binnenkomt via onze zintuigen. In drukke tijden komen er massa's prikkels binnen. In deze module leer je deze te herkennen en er bewust mee om te gaan. 

Module 2
Overtuigingen

Hoe je denkt of hoe je spreekt tegen jezelf heeft uiteraard een grote impact op jou. Het bepaalt hoe jij je voelt en hoe jij wel of niet in actie komt. Hierbij ga je dus op ontdekking naar je eigen overtuigingen en wat je daarmee kan doen om voor jezelf de juiste impact te creëren. 

Module 3
Zelfbeeld

Deze week sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Ontdek jouw kwaliteiten en leer ze gebruiken om jezelf een boost te geven. Versterk je zelfvertrouwen door weer meer jezelf te zijn. 

Module 4Assertiviteit

Velen onder ons zijn de zogenaamde 'pleasers' en maken er een prioriteit van om het de ander naar de zin te maken. Deze week zet je jezelf eens op de eerste plek. Ontdek wat dat doet bij jezelf (en bij anderen). 

Module 5Motivatie

Deze week leggen we een ontdekkingstocht naar jouw beweegredenen af. Sta even stil bij wat jou in beweging brengt. Kom te weten waarom je iets wel of net niet doet. Ervaar hoe kleine dingen jou de nodige boost geven zodat je gaat doen wat je wil doen. 

Module 6Actie Mindset

De finishlijn van deze 6-weken durende challenge is in zicht. Het belangrijkste doel dat we nog willen bereiken is jou nog meer goesting geven om het gat tussen weten en doen te verkleinen.

Wat een deelnemer vertelt...

"Voor de challenge was ik altijd doodmoe op het einde van een werkdag. Helemaal leeg en geen zin om nog iets te ondernemen… Door bewuster om te gaan met de impressies, stress- en/of energieniveau doorheen de dag kan ik mijn krachten beter doseren en nog plezier beleven met mijn gezin op het einde van de dag. Het klinkt contradictorisch maar door de focus op zichzelf te leggen (zelfbewustzijn), zijn we meer aanwezig voor de anderen."

Marianne

Praktisch

De Mentale Boost Challenge is opgebouwd uit 6 modules die week per week worden vrijgegeven op een online platform waarop je je eigen login hebt: aan het begin van elke week krijg je 5 opdrachten en een eventuele extra opdracht voor op je vrije dag of in het weekend. Om je motivatie en interesse te blijven prikkelen, is het een goeie samenstelling van video's, tekst en audiofragmenten.

De Challenge zelf loopt over 6 weken, je krijgt wel 6 maanden toegang tot de opdrachten. Je kan het trainingsprogramma binnen die periode dus op jouw tempo doorlopen (al twijfel ik er niet aan dat je dat graag in een goed tempo wilt volgen).

Kostprijs
€301,29 (incl.btw, ontvangst factuur na betaling)

Mentale Boost Challenge

Online programma

  • Zes maanden toegang tot een online platform met filmpjes, audiofragmenten en opdrachten die jou een mentale boost gaan geven
  • Een concreet stappenplan om in zes weken tijd minder stress en meer mentale energie te ervaren
  • Een verrassingspakket met leuke extra's ter ondersteuning van de opdrachten

Wat is de eerstvolgende stap?

Ben je ervan overtuigd dat de Mentale Boost Challenge datgene is dat je wilt doen?

Klik hieronder dan op de knop en je wordt doorverbonden naar de website van çava çava! (het blijft immers een co-creatie ;-) ) waar je nog heel wat meer informatie, waaronder veelgestelde vragen, kan terugvinden én je je kan inschrijven om de Mentale Boost Challenge aan te gaan

Heb je hier of daar toch nog een vraag en wil je eerst samen met mij bekijken of dit programma iets voor jou is? Contacteer me dan via volgende link en ik bel je daarna geheel vrijblijvend even op: